duminică, 6 ianuarie 2013

A fresh start


E un start nou. Pentru mine, pentru blogul asta, pentru orice.

Am lasat-o cam moale cu blogging-ul in ultima perioada. Iar cand zic ca am lasat-o mai moale, ma refer la faptul ca n-am mai scris nimic. Iar cand ma refer la ultima perioada, ma refer de fapt la aproape vreo doi ani. Asa ca pana la urma, trebuia sa vina si ziua asta.

Cele mai multe dintre persoanele care ma cunosc stiu ca vreau sa dau la jurnalism. Si avand in vedere ca mai e jumatate de an pana cand va incepe admiterea la facultati, ar trebui totusi sa am un mic antrenament, daca imi doresc cu adevarat sa am vreo sansa.

Si, pana la urma, sa fiu sincer, mi-a lipsit sa scriu. Ma simt alta persoana cand scriu. Ma simt liber. Ma simt in largul meu. Ma simt eliberat de toate greutatile care ma apasa. Sunt doar eu, ideile mele si tastatura de la calculator.

Iar lucrul asta mi-a lipsit al dracu' de mult. Nu stiu ce m-a impiedicat pana acum sa mai scriu. Poate fi lipsa de motivatie, poate fi lene, poate fi orice. Insa nimic nu scuza faptul ca am renuntat sa mai scriu pentru o perioada atat de lunga.

Imi dau seama ca am pierdut multe. Si timp, si cunostinte, poate si idei. Dar stiu ca originalitatea inca o am. Pe-aia nu o sa mi-o ia nimeni.

Pana revin cu un articol adevarat (ca asta e mai mult asa sa fie, de inceput), astept sa imi lasati comentarii, critici, idei, orice vreti. De asemenea, daca aveti un blog si ati baut macar o bere cu mine pana acum, da-ti-mi un mesaj cu blogul vostru ca sa va adaug la blogroll. 

Pana la un post viitor, nu uitati. It's a fresh start... :)


Un comentariu:

  1. Mult succes maestre ... o sa incerc sa intru cat se poate de des ... daca le zici bine te laud , daca o dai in bara te taxez :) . SPOR !

    RăspundețiȘtergere